Atomsikkert teater

Teater LabCats er et ungt professionelt teater etableret i 2009. Vi har til huse i atomkrigssikrede omgivelser i Bunker 952 på Amager. Fra vores rustikke hjem skaber vi finurlige og poetiske forestillinger til både børn og voksne.

Med vores nyeste forestilling Dementia, henvender vi os til et voksent publikum med en rørende og poetisk fortælling, om en mand, der lever i et dement univers. En forestilling der både kan stå alene, og som kan opleves sammen med et foredrag af Vibeke Drevsen Bach.

Sagt om forestillingen:

***Forestillingen er både rørende og tankevækkende – og det var tydeligeligt at se på mange af de pårørende, der så forestillingen, at budskabet/temaet rørte dem dybt.***

***Jeg synes, at I imponerende godt ramte den frustration og smerte, men også glæde, som mennesker med demens lever med/i.***

Billede fra Dementia, Johanne Dam og Søren Mühldorff

Foto fra teaterforestillingen Dementia, Johanne Dam og Søren Mühldorff

Vores debutforestilling Det Periodiske System – En Beskidt Affære gjorde vi kemi til teater. I denne ungdomsforestilling fik de kemiske elementer liv og viste hidtil ukendte sider af Det Periodiske System.

Siden kom den engelske forestilling Around the World in 80 Days, som var en crazy komedie, der henvendte sig til folkeskolens ældste klasser.